Vegueria del Penedès

ROBATORIS

Detingut un home a Vilanova per robar i causar danys a vehicles de l'aparcament de l'hospital


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-09-2017 13:29

Els agents van trobar dins d'una furgoneta amb els vidres trencat el gos del presumpte delinqüent

Aparcament de la ronda Ibèrica de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va detenir la matinada de diumenge un home, amb diversos antecedents, per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle i danys al patrimoni. Un ciutadà va informar la Policia Local haver vist un jove amb un gos en direcció a l'aparcament que hi ha a la ronda Ibèrica, a la banda contrària a l'hospital i seguidament haver sentit soroll de vidres trencats. Les patrulles desplaçades van sorprendre l'individu quan intentava fugir en direcció a la Masia en Cabanyes i van procedir a la seva detenció.

Durant la inspecció ocular a la zona, es va localitzar una furgoneta amb un dels vidres trencats i a l'interior de la qual hi havia el gos del presumpte delinqüent. Els agents també van localitzar un segon vehicle amb un dels panys forçats. L'operatiu va realitzar-se en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.