Redacció Vilanova i la Geltrú

10-10-2017 14:01

Fotografia del partit de s14 del SEL Vilanova. Carles Pons

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte passat, el SELVNG va iniciar la competició en totes les seves categories, des del rugbi formatiu de l’Escola fins al sènior masculí. Cronològicament, els primers a saltar a la gespa foren els joves de l’Escola: ho van fer al Camp de Santa Bàrbara, a Sitges, en la primera jornada d’EdR auspiciada per la Federació Catalana i amb els equips locals i el RC Tarragona com a rivals. Excel·lent actitud de tots els equips vilanovins, amb alta intensitat i notables jugades que demostren la bona base per a progressar durant aquesta temporada en totes les categories.

De Sitges a Sant Cugat, on els alevins (s14) i els infantils (s16) disputarien els primers partits de lliga. Els alevins , amb molts jugadors novells i una plantilla justa de quinze jugadors davant d’un dels equips més potents de Catalunya, van mostrar una bona actitud però la superioritat del rival va ser absoluta a nivell ofensiu (71-5). Els infantils, per la seva banda, van protagonitzar un més que emocionant a la Guinardera. Per darrere en el marcador durant bona part dels vuitanta minuts, els joves entrenats per Ulises Soler aconseguiren capgirar el marcador a pocs minuts d’acabar , i defensaren l’avantatge fins el xiulet final (29-32).

Diumenge, el sènior masculí disputava també el primer partit, enfront del CEU. Arran de les obres de millora al camp de la Sínia Batadet, i gràcies al RC Sitges, aquest es disputà al Camp de Santa Bàrbara. L’equip blau cel va avançar-se en el marcador. El CEU, però, amb més experiència, va aprovar els errors dels vilanovins per aconseguir una victòria per nou punts de marge i impedint que els de blau cel aconseguissin el bonus defensiu (21-32).