Vegueria del Penedès

CTT VILANOVA

Triple victòria dels equips del Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-10-2017 9:55

A la dreta Garrote,Cepero, Marsal. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Excel·lent jornada pels vilanovins. Amb el primer equip en jornada de descans i en zona d’ascens provisional de segona estatal amb dos triomfs. Els tres filials guanyen els seus partits per situar-se tots a la part alta de la taula per intentar els ascensos.

El Vilanova B a primera provincial guanyava a casa el tercer partit per 5-1 davant La Unió Montcada, un dels favorits a l’ascens. De moment es situa com líders en solitari. 2 punts de Biel Garrote,Jordi Cepero i un de Josep Marsal els situen en la zona de privilegi.

Desplaçament complicat del Vilanova C a segona A a Sant Feliu de Codines guanyat per 2-4 amb 2 punts de Salva Milà, 1 de Rafel Monzó i Ezequiel Batalla. Amb 2 guanyats i un perdut l’equip comença a créixer.

El Vilanova D a tercera provincial guanya per 1-5 amb molta autoritat al Badalona, un dels millors planters catalans dels darrers anys amb 2p d’Arnau Mestres, Sergi Ramírez i T.Silva.   

La propera jornada tornaran els quatre equips a competir amb la moral alta pels resultats fins ara aconseguits.

1er promeses equips

Primer partit del promeses equips a Ripollet i els vilanovins no poden mantenir el nivell A al perdre els tres partits del grup contra el Badalona i el Ripollet A i B. Noel Torres i Toni Saez, jugaven per primer cop a aquest nivell del promeses que intentaran recuperar en la següent fase el mes vinent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.