Vegueria del Penedès

CTT VILANOVA

Una altre triple victòria dels equips del Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-10-2017 17:17

Francesc Conde. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tornava a jugar el primer equip desprès d’una setmana de descans pel calendari. Tercer triomf seguit en les tres primeres jornades. 6-0 sobre el CAI Santiago de Saragossa que permet mantenir el liderat contra el darrer classificat. Així els vilanovins no van donar cap opció donant una sensació d’equip compacte amb 2 punts de Ivan Martínez, Francesc Conde i Felix Avila.

El Vilanova B a primera provincial, manté la mateixa trajectòria i suma el quart triomf seguit de quatre a camp del Mollet per 1-5 amb 2p de Biel Garrote, Jordi Cepero i un de Marc Cereto. Així mantenen el liderat en solitari de la taula seguit per quatre equips amb un balanç de 3-1.

El Vilanova C guanya al Sant Andreu per 5-1 a segona provincial i així aconsegueix la tercera victòria consecutiva i s’acosta a la posició d’ascens. Dos punts de Josep Marsal, Salva Milà i un de Marc Sallant per un partit força cómode.

El proper cap de setmana s’aturen les lligues i és el torn del torneig zonal a Bàscara , competició individual que subdivideix Espanya en quatre zones de les que es classifiquen els millors de cada edat i categoria per una fase final estatal.
El Vilanova indrà representants que intentaran aquesta classificació que sempre és complicada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.