Vegueria del Penedès

PARLAMENT

Cs, PSC i PPC no participaran en la votació de la proposta de JxSí i la CUP sobre la independència


ACN Barcelona

27-10-2017 12:17

Iceta diu que els seus diputats abandonaran l'hemicicle i els populars i Cs no han concretat què faran

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, arribant al Parlament, el 27 d'octubre del 2017. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els grups parlamentaris de Cs, PSC i PPC han anunciat que no participaran en la votació de la proposta de resolució acordada per JxSí i la CUP que porta al ple del Parlament la declaració d'independència que constitueix Catalunya en república. Fonts de Cs han indicat que el seu grup parlamentari no participarà "en cap votació il·legal per la independència" perquè no formaran part de cap "cop a la democràcia" que pretén "arrencar drets i la nacionalitat espanyola i europea dels catalans". El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit a través de Twitter que el seu grup abandonarà l'hemicicle quan se sotmeti a votació la proposta de JxSí i la CUP i el president del PPC ha afirmat també a les xarxes socials que actuaran "com sempre" i no participaran de la votació, sense concretar més.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.