Vegueria del Penedès

SENAT

El PP accepta finalment l'esmena del PSOE per deixar els mitjans de comunicació públics al marge de l'aplicació del 155


ACN Madrid

27-10-2017 15:03

Els dos partits han estat tot el matí negociant aquest punt

Imatge general de la concentració dels treballadors de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN davant el Senat per apartar els mitjans públics del 155. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PP ha acceptat finalment l'esmena del PSOE que demanava deixar els mitjans de comunicació públics (TV3, Catalunya Ràdio i ACN) al marge de l'aplicació del 155. Els dos partits han estat negociant tot el matí la proposta dels socialistes i, en diverses ocasions, la negociació s'ha donat per trencada. Fins i tot, el PP ha arribat a presentar una proposta alternativa que els socialistes es negaven a acceptar. Finalment, però, els dos grups han arribat a un acord i han acceptat que els mitjans no quedin supeditats al control de l'autoritat que el govern espanyol designarà a Catalunya en compliment de l'article 155. Per tant, el paràgraf de l'acord del Consell de Ministres del passat 21 d'octubre que feia referència als mitjans s'elimina.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.