Vegueria del Penedès

ORDENANCES MUNICIPALS

Denunciades quatre persones en una setmana a Vilanova per fer un ús fraudulent de la targeta de minusvàlid


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-11-2017 12:52

El personal que fa les funcions de controladors de la zona blava i la Policia Local continuen detectant aquest frau a la ciutat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quatre persones han estat denunciades en una setmana setmana a Vilanova per fer un ús fraudulent de la targeta de minusvàlid. Dijous passat, la policia local de Vilanova va denuncia a les 07.39 hores el propietari d'un vehicle per una infracció contra l'ordenança municipal, en estar utilitzant de manera fraudulenta una targeta de minusvàlid.

El personal que fa les funcions de controladors de la zona blava i la Policia Local continuen detectant i denunciant persones que utilitzen de forma fraudulenta les targetes de minusvàlid. Aquesta setmana han estat sancionades 4 persones per aquest motiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.