Vegueria del Penedès

RESPOSTA ALS EMPRESONAMENTS

Crida per la Democràcia convoca una manifestació per al 12 de novembre a Barcelona


ACN Barcelona

02-11-2017 17:31

ANC i Òmnium anuncien que comença una setmana d'accions pacífiques i cíviques

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Crida per la Democràcia ha convocat una gran manifestació per al 12 de novembre a les 12 h a Barcelona. A través d'un missatge a les xarxes socials, l'ANC i Òmnium han qualificat "d'intolerable" que empresonin els representants del "govern legítim" i anuncien que comença una setmana "d'accions pacífiques i cíviques" arreu del país. La jutge de l'Audiència Nacional ha dictat presó incondicional per a vuit dels consellers destituïts i presó amb fiança de 50.000 euros per a l'exconseller Santi Vila. Crida per la Democràcia també convoca a les 22 h d'avui una cassolada, aquest divendres a les 19 h concentracions davant dels ajuntaments i diumenge 5 de novembre una encartellada. Ja estava prevista una concentració davant del Parlament avui a les 19 h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.