Vegueria del Penedès

COL·LABORACIÓ CIUTADANA

Detingut un home de 48 anys a Vilanova per una presumpta agressió sexual


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-11-2017 18:04

La trucada de diversos testimonis van alertar la policia local d'un possible cas d'agressió sexual a una noia de 28 anys

Imatge general de la plaça de la Immaculada Concepció. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova ha detingut un home de 48 anys per una presumpta agressió que va tenir lloc el passat dijous. A les 20.36 hores la Policia Local va ser alertada d'un possible cas d'agressió sexual a la plaça de la Immaculada Concepció.

La trucada de diversos testimonis van informar que un home de 48 anys havia agredit sexualment una noia de 28 anys, tocant-li els pits i intentant fer-li un petó sense el seu consentiment, segons fonts policials. La jove va ser traslladada a les dependències policials per fer la corresponent denúncia i el presumpte agressor va ser detingut pels agents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.