Vegueria del Penedès

ACCIDENTS DE TRÀNSIT

Xoca contra la rotonda del passeig del Carme de Vilanova i abandona el cotxe per fugir a peu


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-11-2017 18:36

La Policia Local va denunciar un home de 32 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol i provocar un accident amb danys a la propietat

Xoca contra la rotonda del passeig del Carme de Vilanova i abandona el cotxe per fugir a peu. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La matinada de dissabte a diumenge, a les 03.59 hores, la Policia Local va denunciar un home de 32 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol i provocar un accident amb danys a la propietat. Els agents van localitzar el vehicle del presumpte infractor a sobre la rotonda que hi ha al passeig del Carme, a l'altura de la rambla de Joan Baptista Pirelli.

Gràcies a la descripció que van fer diversos testimonis del conductor, que va fugir després de l'accident, una patrulla d'agents el va poder localitzar al carrer del Gas. Després d'identificar-lo va ser traslladat a les dependències policials on se li va realitzar la prova d'alcoholèmia que superava el triple dels límits permesos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.