Vegueria del Penedès

DESAPARICIÓ

Policia, família i voluntaris busquen un motorista de 43 anys desaparegut des del dia 31 a l'Alt Penedès


Redacció Subirats

08-11-2017 13:12

Salvador Criado conduïa una motocicleta Yamaha R6 negra i duia un casc blanc, texans, sabates esportives i xaqueta negra en el moment de la desaparició

Policia, família i voluntaris busquen un motorista de 41 anys desaparegut des del dia 31 a l'Alt Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de familiars, amics i voluntaris, busquen des de fa una setmana un home de 43 anys que va desaparèixer la nit del 31 d'octubre a la comarca de l'Alt Penedès. Segons han informat fonts de la família, l'última senyal que s'ha pogut rebre des del mòbil de Salvador Criado Cañadas va ser des de la carretera C-243a, entre Sant Sadurní d'Anoia i Vilafranca del Penedès.

La policia i els voluntaris han organitzat diàriament batudes per intentar localitzar el motorista, que podria haber patit un accident en aquesta zona, tot i que de moment no hi ha cap incidi. Salvador Criado conduïa una motocicleta Yamaha R6 de color negre i amb matrícula 0829-GJJ. Duia un casc blanc, texans, sabates esportives i xaqueta negra  en el moment de la desaparició. La família demana la màxima col·laboració ciutadana per poder saber què ha estat de Salvador Criado, d'1.73 centímetres d'alçada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.