Vegueria del Penedès

RUGBI

Nova derrota del sènior del SEL Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-11-2017 11:04

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Derrota del sènior masculí enfront d'un dels óssos de la categoria, el RC Badalona. Amb un inici de partit amb errors de mans i constants indecisions per part dels vilanovins, els badalonins van saber aprofitar la seva continuïtat per anar-se'n al descans amb un 3 a 27 favorable. A la represa, els de blau cel van imposar un major dinamisme al seu joc, gràcies als homes de refresc, i van trepitjar durant bona estona la meitat del camp badalonina aconseguint un assaig. La millora i la fluïdesa del joc general, però, no van ser suficients per capgirar el marcador; tot i els progressos del conjunt, cal treballar la concentració i l'efectivitat.

El proper cap de serà jornada de descans en totes les categories del Club, ja que l'única activitat prevista, la Jornada d'EdR, s'ha traslladat al dissabte 16 de desembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.