Vegueria del Penedès

FUTBOL

La UE Sitges condecora amb la insígnia d’or a Joan Cruz i l’anomena president honorífic


Toni Muñoz Sitges

19-11-2017 20:10

Amb un acte sorpresa la Unió Esportiva Sitges homenatja al que ha estat i és el gran referent, en Joan Cruz, més de 40 anys al costat de l’entitat sitgetana

Homenatge a Joan Cruz. Toni Muñoz

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres al Hotel Melià la UE Sitges en un acte sorpresa per ell rendia homenatge a tot un referent del club en que ha passat mitja i que fins fa pocs mesos ha estat el president, Joan Cruz, i que a partir d’ara serà el president honorífic.

Un acte sorpresa preparat per la junta directiva encapçalada pel seu president Jordi Martínez que contava amb l’assistència dels familiars del Joan, i els seus germans arribats des de Madrid així com l’Alcalde de Sitges, els membres de la primera junta en la que va formar part en Joan fa 40 anys així com amb el germans Matas del Grup Arnalot, ell va treballar molt anys al carismàtic cafè Roy, també  com molts més que han tingut molt a veure amb ell,  en tot aquests anys en la UE Sitges, també amb l’assistència del capità de l’actual plantilla, en Victor Olmedo, més tard es va incorporar el ex alcalde en Jordi Baiget i la seva dona

Tot en una tarda en la que en Joan Cruz que quedava sorprès recordarà sempre , al que ell va agrair a tots ,  que s’ha reconegut la seva llarga trajectòria al servei del club  comptant també amb el delegat de la federació Catalana del Garraf Penedès Manel Durant i el seu adjunt Francesc  Barbera i en el que el president del club Jordi Martínez li feia entrega de la insígnia d’or de la ue Sitges desitjant que el Joan continuï molts mes anys amb la seva gent i els seus colors.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.