Vegueria del Penedès

LLUITA ANTITERRORISTA

Operació antijihadista dels Mossos a Sant Pere de Ribes (VÍDEO)


ACN Sant Pere de Ribes

27-11-2017 10:34

Diverses unitats del cos estan fent entrades a domicilis i es preveuen detencions

Operació antijihadista dels Mossos a Sant Pere de Ribes. Carles Castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra estan portant a terme aquest dilluns una operació a Sant Pere de Ribes relacionada amb el terrorisme jihadista, segons ha informat el cos a través de Twitter. Diverses unitats del cos estan portant a terme entrades a domicilis i es preveu que hi hagi detencions al llarg del matí. Amb aquesta operació, la policia catalana culmina una investigació de fa mesos en la qual es van detectar alguns administradors de perfils que, de forma coordinada, enaltien i justificaven accions i grups terroristes, i també incitaven a cometre accions de terrorisme.

L'operació ha començat cap a les 4 de la matinada i hi participen diverses unitats del cos, com ara la brigada mòbil, els Tedax, la unitat canina o el grup especial d'intervenció.

L’operació en marxa culmina una investigació de fa mesos. Es van detectar alguns administradors de perfils que, de forma coordinada, enaltien i justificaven accions i grups terroristes, també incitaven a cometre accions de terrorisme pic.twitter.com/d5fM6vhPpS

— Mossos (@mossos) 27 de noviembre de 2017

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.