Vegueria del Penedès

DOL AL MÓN EMPRESARIAL

Mor als 72 anys el fundador de l'empresa Buff, l'igualadí Joan Rojas


ACN Igualada

08-01-2018 12:58

L'any 2016, l'empresa va inaugurar l'ampliació de la seu central a Igualada

L'empresari Joan Rojas, fundador de l'empresa Buff. Cedida per la família Roj

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'empresari igualadí i fundador de l'empresa Buff, Joan Rojas, ha mort aquest dilluns als 72 anys com a conseqüència d'un càncer, segons han informat fonts familiars. Rojas va fundar l'empresa al 1991, una de les companyies de la capital de l'Anoia amb més vocació exportadora, ja que ven a més de 70 països. L'empresari va iniciar la fabricació dels tubulars com un accessori personal per a la seva família que es va acabar convertint en producte de consum. L'any 2016, la companyia va inaugurar l'ampliació de la seu central a Igualada amb motiu del 25è aniversari de la firma. En els últims anys, havia dedicat el seu temps a la seva família i amics i a les seves aficions. Rojas estava casat i tenia set fills i vuit néts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.