Vegueria del Penedès

FUTBOL

Sumen el primer punt a domicili per tancar el primer tram del campionat


Toni Muñoz Sitges

16-01-2018 12:12

Fundació Alt. Vilafranca – CF Suburense. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Fundació Alt. Vilafranca 1 – CF Suburense 1  

El Suburense sumava el primer punt a camp contrari, ho va fer Vilafranca i davant la Fundació Alt. Vilafranca en un partit en el que la igualtat va ser la tònica del matx, seguint l’equip sitgetà la línia dels últims tres partits obtenint un bagatge d’un triomf i dos empats, d’aquesta manera tanca una primera volta amb bons números a l’Aiguadolç amb tres victòries, cinc empats i una derrota, però ha de millorar i molt a camp contrari, els sitgetans es troben tercers per la cua i ara per ara te la salvació a vuit punts, el gran obstacle a superar en aquesta segona volta del tot decisiva si es vol salvar la categoria.

Fidels al seu estil el Suburense va donar la possessió de la pilota a l’equip vilafranquí, però aprofitant les contres per fer mal, tot i això és cert que poc van patir els dos porters a la primera per la igualtat mostrada al terreny de joc per part dels dos equips

Al dos minuts de la represa en un jugada que sorprèn al l’equip sitgetà en una bona contra local Noah Costa posava el 1-0 donant empenta al seus per pressionar molt buscant el segon, poc a poc però el Suburense va anar controlant ja en una fase del partit en el que els dos equip gaudien d’ocasions, el gol de l’empat arribà en una molt bona internada d’Adrià Freixas per la seva banda que el seu centre xut se li escapa al porter i Michel amb la canya preparada no perdonava al minut 76, és cert que van poder desequilibrar el marcador tan uns com els altres però tot finalitzava amb  repartiment de punts.

Fitxa tècnica

Fundació Alt. Vilafranca: Josep Maria Gómez, Marc Bernard, Patrick, Cardiel (Ivan González 78) Victor Martínez, (Labiad 46) Luca Tremiño, Noah Costa, (Jaume de Castro 73) Oriol Boada, (Oriol Gallego 88)  Sergi Escofet, Francesc Vila i Toni Martí.

CF Suburense; Nito, Sergi Plazas, Manu, Adrià Freixas, Marc Navarro, Guillem Viñola, Geri, Iniesta (Victor Matías 18) Jon, Michel Justino, Jano Ramos i (Jossua Angoy 67).

L’àrbitre Roncero Huertas amonestava amb tarja groga als locals Joan Carles i Marc Bernat mentre que als visitants grogues per Adrià Freixas, Guillem Viñola, Jossua Angoy i dos per Geri la segona al 86

El proper partit

El Suburense es desplaça aquest dissabte al camp del Alt. Sant Just, l’hora d’inici les 17 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.