Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Gran resultats del gimnastes vilanovins a Olot


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-01-2018 12:30

Pòdium de Jan i Edgar. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana, 13 i 14 de gener 2018, els gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova -   la Fundació van competir al II Trofeu Ciutat d’Olot obtenint molt bons resultats.

En categoria Promoció 2 GAM, Edgar Angel va quedar en segona posició i Jan Humà primer a la classificació general. Per aparells Edgar va obtenir la 3a posició a Anelles i la 1a posició a Terra - Poltre amb arcs i Paral·leles. Jan va obtenir la 3a posició a Paral·leles, la 2a posició a Salt - Poltre amb arcs –Terra i la 1a posició a Barra fixa.

En categoria Nivell 2 GAM, Rubén Pecellín va ser 7è i Oriol Garcia va ser 2n a la classificació general i a la classificació per aparells va aconseguir la 3a posició a Salt, la 2a posició a Barra fixa i Terra, la 1a posició a Anelles.

El diumenge dia 14 va ser el torn de les gimnastes de Base 6 Judith Martínez i Ivet López que van fer un bon paper quedant la 26 i la 43 respectivament. També havia de competir en aquesta categoria Emma Hernández però una lesió d’última hora va fer impossible que hi participés.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.