Vegueria del Penedès

ORNAMENTACIÓ

Les rotondes del nus de l'autopista a Sitges lluiran referències vitivinícoles i pesqueres


Redacció Sitges

18-01-2018 16:07

Les rotondes acolliran una barca de pescadors que estava varada en una platja de la vila i una plantació de vinya amb la intenció de deixar palès el caràcter històric de Sitges en aquest dos àmbits

Les rotondes del nus de l'autopista a Sitges lluiran referències vitivinícoles i pesqueres. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les dues rotondes que conformen el nus d'accés a la C-32 es condicionaran en els propers dies en el marc de la remodelació iniciada al 2016 per crear accés directe al polígon Les Pruelles - Mas Alba i per millorar la capacitat i seguretat de la calçada en sentit Barcelona fins a la sortida 31 al Port d'Aiguadolç que es va realitzar al 2016.

Les rotondes acolliran una barca de pescadors i una plantació de vinya com a elements ornamentals amb la intenció de deixar palès el caràcter històric de vila de pescadors i de tradició vitivinícola, a més d'altres elements com rocalla i gespa.

L'actuació s'iniciarà en els propers dies i tindrà una durada de tres mesos. Paral·lelament, es realitzaran uns treballs de condicionament consistent en el moviment de terres i la construcció d'un col·lector d'aigües.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.