Vegueria del Penedès

OPERACIÓ ESTRATÈGICA

Cubelles ven el terreny municipal de Les Salines per 920.000 euros


Redacció Cubelles

23-01-2018 11:54

L’ingrés extraordinari permetrà finançar diverses inversions vinculades al pressupost 2018

Cubelles ven el terreny municipal de Les Salines per 920.000 euros. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els pressupostos municipals comptaran amb l’ingrés extraordinari derivat de la venda del terreny municipal situat a Les Salines, que va licitar-se a finals de l’any 2017. Gràcies a l’interès que va despertar en diverses empreses, malgrat no es va concretar cap oferta formal en primera instància, se’n va tornar a subhastar la venda per un import de 920.000 euros, més IVA. La data de l’obertura de les ofertes de la mesa contractació fou l’11 de gener i l’empresa adjudicatària va ser VICASA 2014, SL. L’esmentat solar es troba ubicat a l’avinguda Onze de Setembre, 172, cantonada amb el carrer de l’Abat Escarré, a tocar de Cunit, i es pot destinar a usos residencials plurifamiliars complementaris, comercial, hoteler, oficines, sanitari-assistència, educatiu, recreatiu, sociocultural i esportiu.

Aquesta venda permetrà afrontar projectes vinculats com la rehabilitació de Can Travé, certes millores a la via pública i l’enllumenat, equipament de festes municipal i millores al Poliesportiu municipal, entre d’altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.