Vegueria del Penedès

FLASH

El govern vol tirar endavant l'ampliació de l'Ajuntament, la nova comissaria i la reurbanització del Mercat


VD

29-10-2003 22:45

L'equip de govern ha sol.licitats subvencions a la Generalitat per a l'execució del tres projectes

L'ampliació de l'Ajuntament, un dels nous reptes de l'equip de govern. fdg/c.castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcalde de la ciutat ha anunciat aquesta setmana la voluntat del govern local de sol.licitats ajuts a la Generalitat (PUOSC) per finançar, entre d'altres projecte, la rehabilitació dels antics jutjats (a la plaça de la Vila) com a noves dependències del consistori. A més d'aquesta iniciativa, el govern ha presentat també el projecte d'ampliació de la prefactura de la policia local de Vilanova (que s'ha quedat petitat per al centenar d'agents que integra la plantilla) i l'acabament de la reurbanització dels voltants del mercat central.

A banda d'això, el govern local tornarà a demanar una subvenció europea (fons FEDER) per a la segona fase del projecte de noves tecnologies i societat de la informació, Neàpolis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.