Vegueria del Penedès

A SEVILLA

La clínica Duran & Burgos de Sitges participa al VI Congrés Nacional d’Odontologia Digital SOCE


Redacció Sitges

29-01-2018 12:37

Més de 400 professionals van assistir els passats 19 i 20 de gener al VI Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Odontologia Digital que va tenir lloc a Sevilla

La clínica Duran & Burgos de Sitges participa al VI Congrés Nacional d’Odontologia Digital SOCE. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La clínica Duran & Burgos de Sitges va participar la passada setmana al VI Congrés Nacional d’Odontologia Digital SOCE que es va celebrar a la ciutat andalusa de Sevilla. Dissabte va finalitzar l'esdeveniment professional, on la clínica Duran & Burgos de Sitges va participar com a ponents presentant el seu treball d’Odontologia estètica digital, que diàriament realitzen a la clínica, a la resta de professionals del sector, d’àmbit nacional i internacional.

Més de 400 professionals van assistir els passats 19 i 20 de gener al VI Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Odontologia Digital que va tenir lloc a Sevilla, on es va presentar els últims avenços i noves tecnologies del sector.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.