Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Convoquen al Vendrell una marxa contra la violència masclista per la Via Verda arran de diversos casos d'assetjament


Redacció El Vendrell

29-01-2018 Última revisió: 30-01-2018 9:35

En aquesta zona hi ha hagut un intent de violació i la presència d'un exhibicionista en els últims mesos

Convoquen al Vendrell una marxa contra la violència masclista per la Via Verda arran de diversos casos d'assetjament. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diverses entitats i col·lectius del Baix Penedès ha convocat per aquest dissabte a les 10 del matí al Vendrell una marxa contra la violència masclista per la Via Verda, després que en els últims mesos s'hagi tingut coneixement d'un intent de violació i de la presència d'un exhibicionista: "aquestes agressions se sumen a d'altres, habituals, que patim les dones a la Via i a d'altres carrers i camins (mirades, assetjament) i que no fan res més que fer-nos sentir insegures i agredides en els nostres propis espais", expliquen en un comunicat.

Davant d'aquesta situació "i després de veure la reacció condescendent municipal", persones de diversos entorns i col·lectius, així com dones a títol individual, es van reunir el passat dijous 25 en assemblea oberta i van decidir convocar una Marxa Contra la Violència Masclista el diumenge 4 de febrer: "davant de l'alarma i la inseguretat que ens creen les agressions i la passivitat davant d'aquestes, volem reivindicar que la Via, com tots els carrers i camins, és també nostra i que no som nosaltres les que hi hem de deixar d'anar per por sinó que són els agressors els que no tenen lloc en els nostres carrers".

Els convocants conviden a tots els participants a portar xiulets i cartells propis de rebuig al masclisme.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.