Vegueria del Penedès

NADAL 2017

Els Pastorets del Vendrell baixen el teló després de quatre representacions


Redacció El Vendrell

08-02-2018 10:55

Les expectatives s’han superat amb escreix i l’obra ha agradat al públic assistents d’arreu de Catalunya i la bona harmonia i predisposició desinteressada dels gairebé 160 col·laboradors es feu palesa cada diumenge

Els Pastorets del Vendrell baixen el teló després de quatre representacions. Pastorets del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge passat, 4 de febrer, va tenir lloc l’última de les quatre representacions dels Pastorets del Vendrell d’aquesta temporada 2017-2018. Gairebé les 8 del vespre baixava definitivament el teló del Teatre Àngel Guimerà amb un èxit rotund, tant d’escenificació artística com d’assistència de públic.

Enguany s’auguraven molts canvis que feien està a l’aguait, no tant sols de la Comissió Artística, de la Junta Directiva i dels propis col·laboradors,  sinó de molta gent, atès el rebombori que setmanes abans de l’estrena s’havia despertat al Vendrell. No endebades s’estrenava una nova obra; després de 23 anys el Jordi Urgell tornava a dirigir-los; hi havia actors novells; d’altres “recuperats” de feia anys; els incondicionals de cada temporada; decorats nous; nova coreografia; nous efectes especials, etc.

Doncs les expectatives s’han superat amb escreix, l’obra ha agradat al públic assistents d’arreu de Catalunya i la bona harmonia i predisposició desinteressada dels gairebé 160 col·laboradors es feu palesa cada diumenge i, sobretot, en el sopar de fi de temporada on el comentari més generalitzat era... i diumenge que ve què farem?

En resum, una temporada “per emmarcar” que si bé la cosa ha anat molt bé, ja hi ha previst petits canvis i algunes novetats cara a la propera temporada 2018-2019. Cal tenir present que, tot just s’acaba aquesta temporada, que ja es comença a treballar per la propera.

Per tirar endavant aquest espectacle tradicional, una de les premisses, a part de la humana, és l’econòmica, per això, en tot moment la Junta Directiva ha volgut agrair a tothom que ho fa possible, cadascú dins la seva parcel·la, socis, anunciants, entitats, mitjans de comunicació, institucions, etc. Posar en escena uns Pastorets d’aquesta importància no és fàcil i gràcies a tots plegats una temporada més, i ja en van 52, novament ha estat possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.