Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova surt escaldat de Tordera


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

18-02-2018 13:20

Els locals van passar per sobre des vilanovins que sols van poder maquillar el resultat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P. Tordera ha golejat  al C.P. Vilanova, per 8 gols a 3 en el partit corresponent a la 16èna jornada de la Primera Nacional disputat ahir al vespre en el Pavelló Parroquial de Tordera.

Severa derrota del Patí en la seva visita a Tordera, un equip  amb molta experiència i que ha fet un canvi en la direcció tècnica  i que li va donar un gran resultat ahir al vespre. Sincerament  en la lògica entrava una derrota a Tordera , però no ni pel resultat ni pel joc vilanoví, superat en tot moment pel rival.

En la primera part , la superioritat  local es va veure transformada en el marcador  final de 3 gols a 0, que  es va anar ampliant fina al 5 a 0 en el minut 10 de la represa. A partir d’ aquí un intercanvi de gols – sis en total – repartits entre els dos equips.

Destacar , si es que va lla pena que Paris va transformar les dues faltes directes que va disposar el Patí i que  juntament amb el de Garrido van servir per maquillar un resulta força sever.

Ara  dissabte  a rebre al Sant Cugat, un equip en bona ratxa , en un partit  en que el Patí ha de posar tota la carn a la graella, per mantindre aquesta posició actual en la que denominaríem terra de ningú i amb molts equips en un mocador tant per mirar a l’ ascens com per caure en el descens

Fitxa tècnica

C.P. TORDERA.- Xaus, Teixidó,Aguirre  , Figa, Canet (equip inicial) Cuervo, Berni, Parra , Martos

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Muntané, Aguilar, Garreta , Paris ( equip inicial) Gi, Gual , Garrido , Cuevas

ARBITRES: Srs. C. Garcia i J. Amezaga. Discrets

GOLS

1A PART: 1-0  Aguirre (min 3); 2-0 Teixidó (min 15); 3-0 Berni (min 19)

2A PART: 4-0 Aguirre ( min 4); 5-0 Canet (min 10); 5-1 Paris de FD per blava (min 12); 6-1 Teixidó (min 15); 6-2 Garrido (min 16); 6-3 Paris de FDA (min 21 i mig); 7-3 Figa (min 22); 8-3 Parra (min 23)

TARGETES: Blaves a Canet (Tordera) i Aguilar (Vilanova) 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.