Vegueria del Penedès

REFERÈNDUM D'INDEPENDÈNCIA

Artur Mas i Neus Lloveras hauran d'explicar al Suprem la seva implicació en la direcció del full de ruta independentista


ACN Madrid

20-02-2018 9:19

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú rebrà el suport de diversos ciutadans que l'acompanyen a Madrid

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú rebrà el suport de diversos ciutadans que l'acompanyaran a Madrid. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha arribat poc abans de les nou del matí al Tribunal Suprem, on haurà de declarar com a investigat en la causa oberta pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics, oberta pel magistrat Pablo Llarena. L'expresident de la Generalitat i l'expresidenta de l'AMI Neus Lloveras hauran d'explicar la seva implicació en la direcció del full de ruta independentista.

Després que aquest dilluns declaressin Marta Rovira, d'ERC, i Marta Pascal, del PDeCAT, aquest dimarts torna a ser el torn de membres exconvergents, que han arribat acompanyats de membres del partit. L'expresident ha arribat a la seu del Suprem acompanyat de la seva dona, Helena Rakosnick, i ha rebut el suport dels diputats al Congrés del PDeCAT Jordi Xuclà, Ferran Bel i Carlos Campuzano, del senador Josep Lluís Cleries; de la coordinadora general del seu partit, Marta Pascal, de l'expresident de l'ACM Miquel Buch i del dirigent de Demòcrates, Antoni Castellà. A la seva entrada, també l'esperaven un petit grup de falangistes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.