Vegueria del Penedès

ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS

La Xarxa de Vilafranca celebra el seu 23è aniversari amb una xocolatada i el musical Ai Rateta, Rateta


Redacció Vilafranca del Penedès

27-02-2018 9:25

Es tracta d’una versió totalment renovada, moderna i trencadora d’aquest conte clàssic, portat a escena amb una estètica actual i amb una proposta musical divertida i atractiva

La Xarxa de Vilafranca celebra el seu 23è aniversari amb una xocolatada i el musical Ai Rateta, Rateta. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge, 4 de març, la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca celebra el seu 23è aniversari i ho fa programant el musical Ai Rateta, Rateta, de la companyia El Replà Produccions.  Es tracta d’una versió totalment renovada, moderna i trencadora d’aquest conte clàssic, portat a escena amb una estètica actual i amb una proposta musical divertida i atractiva. L’obra es representarà, com és habitual, el diumenge a les dotze del migdia al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca.

Per commemorar l’efemèride s’ha organitzat també una xocolatada a partir de tres quarts d’onze a la plaça Penedès, a tocar del teatre Cal Bolet, on hi estan convidats tots els infants que assisteixin a l’espectacle. Plegats podran passar una estona amb la Xarxeta, el capgròs de La Xarxa de Vilafranca, molt estimat per als més petits. A més, a banda de la xocolata amb coca, també hi haurà un taller de manualitats que acabarà una estona abans de començar el musical.

La Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca programa d’octubre a maig, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, un espectacle familiar al mes. Al llarg de la temporada es porten a escena propostes de companyies professionals de diferents disciplines escèniques (musicals, clown, titelles, màgia, etc). 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.