Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Oriol Freixenet, nou regidor de l'Ajuntament de Canyelles


Redacció Canyelles

01-03-2018 11:45

Freixenet ha assumit la cartera de Gent Gran, que estava en mans de Pérez, i ha promès el càrrec en la sessió plenària extraordinària que s’ha celebrat aquest dimecres 28 de febrer

Oriol Freixenet, nou regidor de l'Ajuntament de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Oriol Freixenet ha pres possessió del càrrec com a nou regidor de l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Canyelles. Substitueix  Carme Pérez, que ha deixat la regidoria per motius personals i de jubilació. Freixenet ha assumit la cartera de Gent Gran, que estava en mans de Pérez, i ha promès el càrrec en la sessió plenària extraordinària que s’ha celebrat aquest dimecres 28 de febrer.

En la mateixa sessió plenària s’han aprovat els dos punts que hi havia a l’ordre del dia. D’una banda, l’adjudicació del servei integral d’il·luminació exterior del municipi a l’empresa Energia Elèctrica Eficiente, SL, guanyadora del concurs públic. I de l’altra, l’adjudicació a l’empresa Eiffage Energia del contracte administratiu d’obres corresponents a la tercera fase de les obres d’urbanització del sector Les Palmeres, consistent en la xarxa d’enllumenat públic, també guanyadora del concurs públic. En els dos casos, l’aprovació s’ha fet amb els vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT) i l’abstenció dels grups a l’oposició municipal presents al ple (PSC i ERC).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.