Vegueria del Penedès

VOLUNTARIAT

Sant Pere de Ribes fa una crida al voluntariat en la lluita contra el càncer


Redacció Sant Pere de Ribes

05-03-2018 17:18

L’AECC de Sant Pere de Ribes ofereix suport psicològic professional i gratuït als pacients de càncer i les seves famílies

Imatge d'arxiu d'una activitat organitzada per la junta local de Sant Pere de Ribes de l’AECC-Catalunya. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta Local de Sant Pere de Ribes de l’AECC-Catalunya contra el Càncer busca a persones amb ganes i temps disponible per col·laborar en activitats de prevenció i sensibilització sobre el càncer. Els interessats en formar part de l’equip, podeu contactar a través de la seva pàgina de Facebook, AECC Sant Pere de Ribes, o trucar al telèfon 629 44 00 22 (Jordi). L’únic requisit és tenir més de 18 anys.

L’AECC de Sant Pere de Ribes ofereix suport psicològic professional i gratuït als pacients de càncer i les seves famílies. A més, l’associació també prepara diverses activitats solidàries durant l’any com la caminada “Ribes camina contra el càncer”, actuacions musicals i altres actes per recaptar fons per a la investigació i tractament de la malaltia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.