Vegueria del Penedès

FÒRUM PERMANENT

Hèlix Garraf, un fòrum per propulsar l'economia del Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-03-2018 9:15

La iniciativa té com a principal objectiu erigir un observatori -alhora, un laboratori- que aplegui la participació dels actors que composen l'econosistema del Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hèlix Garraf es presenta com un fòrum permanent d'intercanvi i cooperació entre els agents socials i empresarials de la comarca, també amb la participació del sector públic.

Hi són convidats a participar les organitzacions gremials, sectorials i intersectorials, els col·legis professionals, els centres ocupacionals i de FP i la institució universitària, així com els sindicats majoritaris.

La iniciativa té com a principal objectiu erigir un observatori -alhora, un laboratori- que aplegui la participació dels actors que composen l'econosistema del Garraf. El propòsit final no és altre que assolir, entre tots, el revifament competitiu de la nostra demarcació.

La primera reunió, dijous vinent, tindrà lloc a Can Giró, la seu de NODE Garraf a Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.