Vegueria del Penedès

CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Denuncien un conductor ebri per colpejar intencionadament un turisme a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-03-2018 Última revisió: 15-03-2018 16:44

El conductor triplicava els límits d'alcoholèmia segons l'atestat policial

Imatge general de l'avinguda de la Torre del Vallès. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va denunciar diumenge a les 19.58 hores un home de 39 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per conducció temerària, després que aquest protagonitzés un accident de trànsit a l'avinguda de la Torre del Vallès en què també estava implicat un segon vehicle, conduït per una jove de 23 anys.

Segons l'atestat, el conductor denunciat hauria colpejat a l'altre cotxe de manera intencionada. Els agents desplaçats al lloc de l'accident van sotmetre al conductor a la prova d'alcoholèmia, que va superar el triple dels límits permesos. Les ocupants de l'altre vehicle van ser traslladades a l'hospital de Sant Antoni, per rebre atenció mèdica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.