Vegueria del Penedès

TURISME SOSTENIBLE

25 empreses i serveis turístics de l’Alt Penedès han rebut el distintiu de “Compromis per a la sostenibilitat Biosphere”


Redacció Vilafranca del Penedès

14-03-2018 11:30

La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona reconeixen un total 245 empreses de la província de Barcelona amb el distintiu de Compromís per la sostenibilitat Biosphere

25 empreses i serveis turístics de l’Alt Penedès han rebut el distintiu de “Compromis per a la sostenibilitat Biosphere”. Enoturisme Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En un marc immillorable a la Llotja de Mar de Barcelona, un total de 245 empreses, recursos i serveis turístics han rebut el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.

Un reconeixement al treball, assoliment i participació de tots ells en la implementació del programa Biosphere en la destinació i que junts, amb iniciatives publiques i privades, permet que la destinació sigui dia a dia més sostenible i responsable.

La gestió i desplegament del programa Biosphere a l’Alt Penedès, es coordina des del  Consorci de Promoció Turística del Penedès i compte actualment amb 31 empreses i serveis turístics adherits al compromís (5 allotjaments, 14 cellers, 2 empreses serveis turístics, 1 empresa de transport, 3 museus i centres d’interpretació, 2 oficines de Turisme, 3 restaurants, 1 espai natural)

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, a partir de la “Certificació Biosphere”, que ha obtingut recentment la Diputació de Barcelona, a través de les seves marques turístiques o la també darrera certificació de la ciutat de Vilafranca del Penedès,  amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics.

El programa te el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.