Vegueria del Penedès

EDMAKTUB

Albiren els primers exemplars de balena de la temporada a la costa del Garraf (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-03-2018 18:18

Els investigadors de l'associació Edmaktub han vist aquesta setmana tres rorquals comuns

Albiren els primers exemplars de balena de la temporada a la costa del Garraf. EDMAKTUB

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els investigadors de l'associació Edmaktub ja han vist aquesta setmana tres rorquals comuns al litoral del Garraf. Es tracta de l'albirament de les primeres balenes de la temporada a la costa del Garraf. Ara, els investigadors estudien les imatges captades per analitzar si ja havien estat observades anteriorment a la zona. I és que una de les balenes tenia una aleta molt característica i volen saber si ja havia estat catalogada.

El rorqual comú (Balaenoptera physalus) fa al voltant de 20 metres de llargada corporal i 70 tones de pes és el cetaci més abundant a la Mediterrània.

L'Associació EDMAKTUB és una organització sense ànim de lucre amb seu a Vilanova i la Geltrú que es dedica a l'estudi científic i a la divulgació del mitjà aquàtic, especialment a la recerca dels cetacis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.