Vegueria del Penedès

CURSA POPULAR

Èxit de participació en la 40a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, amb 1.512 atletes


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-03-2018 21:39

Albert Pascual i Mercè Guerra es proclamen vencedors de la prova

Cursa Popular Ciutat de Vilanova. Daniel Llaó

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La 40a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú, memorial Ricard Arnaez, s'ha celebrat aquest diumenge amb gran èxit pel que fa a la participació, superant el doble de la xifra aconseguida l'any anterior.

En total 1.512 corredors i corredores que han aconseguit completar els dos circuits, la mini cursa i la cursa popular, d'una tradicional prova que enguany ha aconseguit recuperat el caràcter familiar d'antigues edicions.

Aquest fet ha estat especialment motivat la implicació de 15 escoles i instituts de Vilanova i la Geltrú, que enguany hi han col·laborat en la difusió de l'activitat i com a punts d'inscripció. Gràcies a aquesta participació podran disposar d'una part dels diners recollits de la inscripció per destinar-los a la compra de material esportiu. Els centres que més participants han inscrit a la cursa han estat L'escola La Ginesta i l'IES Dolors Mallafré amb 146 i 120 inscripcions, respectivament.

Pel que fa als guanyadors de la 40a edició, Albert Pascual i Mercè Guerra, han estat els dos atletes que han aconseguit pujar al lloc més alt del podi.

Àlbum d'imatges

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.