Vegueria del Penedès

ATRÒFIA MUSCULAR ESPINAL

L'entitat Tupa Tupa anuncia un gran concert benèfic a Vilafranca al setembre


Redacció Vilafranca del Penedès

20-03-2018 11:21

L'associació ha comunicat que, per problemes aliens a l'organització, no es podrà fer aquest any el Tupa Tupa Fest

L'entitat Tupa Tupa anuncia un gran concert benèfic a Vilafranca al setembre. Tupa Tupa Fest

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’entitat Tupa Tupa Produccions, promotora del festival Tupa Tupa Fest, ha anunciat que realitzarà un concert a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès el proper 29 de setembre. Serà gratuït i substituirà el festival d'enguany, que degut a problemes aliens a l'organització, no es podrà realitzar tal com estava previst. Tot i així l’entitat segueix treballant per dur a terme la quarta edició del festival.

Properament es donaran a conéixer els detalls del format del concert i les bandes que hi participaran. L’organització deixa entreveure que serà un concert innovador i amb moltes sorpreses. Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a la realització del festival Tupa Tupa Fest, festival solidari per la lluita contra l’Atrofia Muscular Espinal, malaltia minoritària.

Tupa Tupa Produccions és una entitat cultural benèfica que va néixer a causa de la necessitat de recaptar fons per aquesta malaltia. Vol convertir-se en un referent musical i cultural de la comarca.

Un dels esdeveniments més destacats de Tupa Tupa Produccions és la realització del festival Tupa Tupa Fest, que porta tres edicions, amb una participació total de 27 bandes entre les quals trobem bandes de primer nivell nacional i internacional com Ratos de Porao, Lendakaris Muertos, Angelus Apátrida, Crisix, Kop, Habeas corpus, Def Con Dos…


 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.