Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Les incompareixences desvirtuen la jornada


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-04-2018 19:06

Plantilla del Viromet. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

SEGONA DIVISIÓ A (Jornada 15)

Tampoc en aquesta categoria es van disputar tots els encontres que hi havia programats ja que el Fenix-Dentamar Sitges – Viromet es va d’haver de suspendre donat que l’equip local no es va presentar facilitant d’aquesta forma una nova victòria dels líders. Per altra banda el Monbio Naturvila sumava tres nous punts al superar al Atletico Perroflautas per 1-4. Aquest dos partits van estar ajornats el passat 27 de març.

Segona Divisió B Resultats i classificacions

 

SEGONA DIVISIÓ B (Jornada 17)

Moltes incidències es van donar en aquesta dissetena jornada de la categoria. Tres dels cincs partits programats no es van poder jugar per incompareixença d’un dels dos equips. El cas amb més repercussió el trobem en el partit UD Frente Escorxador – Restaurant Can Tabaco ja que l’equip local queda exclòs de la competició al ser aquesta la tercera ocasió que és sancionat per mateix motiu. Tot i el seu bon paper al llarg de la temporada el Nou Sin Perdón queda en una situació molt delicada, que ja suma dues incompareixences, al no reunir suficients jugadors per afrontar el partit davant als Veteranos CD Ribes. Tampoc es podia disputar l’encontre Bar Mari – La Toscana ja que els locals, desprès de diverses consultes aquella mateixa tarda, no es presentaven al terreny de joc. Els dos partits que es van poder jugar no van presentar cap tipus de sorpresa i així l’Steaua Vilanova, nou líder provisional, es desfeia del CE Nova Olivella per un contundent 0-8 destacant els 5 gols de N. Lacatus. Per la seva banda el Pico Pala TM superava amb claredat al Jagger Rangers per 2-7 amb hat trik inclòs del jugador visitant J.Pérez. Jornada de descans pel Running Filipides.

Segona Divisió A Resultats i classificacions

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.