Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Cafès Novell Patí Vilafranca continua la preparació pel retorn a la competició


Redacció Vilafranca del Penedès

10-04-2018 10:51

Imatge de l'escalfament del partit de Les Comes. Jordi Mascaró

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, tornarà a les pistes el proper dissabte 14 d’abril, i ho farà a la difícil pista de l’Alcobendas de Madrid. El Patí fa un més que no té competició, però a banda dels dies de descans de la Setmana Santa, els tècnics Francesc Bargalló i Roger Juncosa, juntament amb el preparador físic, Cesc Roca, han planejat diversos entrenaments tant tàctics com físics, per tal que aquesta parada de gairebé un mes de la competició no afectés als jugadors del Patí. Així també, aquesta passada setmana, s’ha jugat un partit amistós a Les Comes contra l’Igualada per veure i provar noves accions en el joc. El partit va ser entretingut amb una mitja part que es va arribar amb empat a zero, i una segona on l’Igualada va fer 3 gols i el Patí 2. En Francesc Bargalló va donar ritme de joc a tots els seus jugadors, amb rotacions constants. A més a més també van jugar els jugadors més joves com Guillem Martí  i el porter Miquel Quintana.

Ara queda una setmana per endavant per preparar el duel del proper dissabte davant l’equip madrileny, on els jugadors han d’esforçar-se al màxim per a poder preparar l’encontre.

 

Resultats dels partits del 7 i 8 d'abril dels equips del CP Vilafranca

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.