Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2018

L'Agrupació de Balls Populars de Vilanova presenta un mocador solidari amb el càncer infantil


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-04-2018 22:38

La idea parteix d'unir un element relacionat amb la Festa Major (el mocador vermell amb clapejat blanc) amb el fet de que molts infants amb càncer porten mocadors (o gorres)

L'Agrupació de Balls Populars de Vilanova presenta un mocador solidari amb el càncer infantil. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú ha presentat aquesta setmana un mocador de Festa Major solidari amb els infants i adolescents que pateixen càncer. La iniciativa neix del fet que un soci de l'entitat està en tractament i el seu pare balla bastons: "va sorgir la proposta des del grup de bastoners de poder-nos unir en aquesta lluita contra el càncer i donar tots els diners recaptats a la Fundació Sant Joan de Déu".

La idea parteix d'unir un element relacionat amb la Festa Major (el mocador vermell amb clapejat blanc) amb el fet de que molts infants amb càncer porten mocadors (o gorres) degut a la caiguda dels cabells a causa dels tractaments als quals s'han de sotmetre. Per aquest motiu el mocador serà groc (el color de la lluita contra el càncer infantil) amb clapejat blanc.

El preu del mocadors serà de 5€ i es vendran a diferents botigues o sota comanda a l’Agrupació de Balls Populars (via correu electrònic, telèfon, Instagram....).

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.