Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

La pista exterior del Poliesportiu de Cubelles tindrà una coberta


Redacció Cubelles

16-04-2018 9:28

El projecte permetrà la pràctica esportiva malgrat la pluja i s’executarà en un termini de dos mesos

La pista exterior del Poliesportiu de Cubelles tindrà una coberta. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La pluja ja no serà causant de la suspensió de l’activitat esportiva que té lloc a la pista exterior del Poliesportiu municipal, ja que a petició de la regidoria d’Esports es construirà una coberta un cop ja se n’ha redactat el projecte executiu. Aquest nou equipament no tan sols donarà resposta a les necessitats esportives en cas d'inclemències meteorològiques, ja que també s'hi permetran actes de caire social i cultural com ara concerts, sopars populars, ballades de sardanes... i estarà a disposició de les entitats municipals com a espai per a sol·licitar-ne la cessió, seguint el que s'estipula a l'ordenança municipal.

 

Aquesta actuació es dividirà en dues fases:

Fase 1: Inclou la coberta de la totalitat de la pista poliesportiva, així com la instal·lació de l’enllumenat de la pista sobre l’estructura de la coberta.
Fase 2: Inclou la instal·lació d’un peto de protecció perimetral, així com els canals de recollida d’aigües pluvials.

S’estableix la durada màxima de les obres en dos mesos (un mes i mig per a la fase 1 i 15 dies per a la fase 2) amb un pressupost d’execució total de 245.047,64 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.