Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

L’equip aleví del CR Vilafranca obté la tercera posició


Redacció Vilafranca del Penedès

17-04-2018 18:54

El conjunt aleví del CR Vilafranca recollint el trofeu. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 14 d’abril va tenir lloc el III Trofeu Clau de Sol a Castellar del Vallès. El Club Rítmica Vilafranca hi va participar-hi en cinc conjunts de diferents categories i nivells.

El conjunt Benjamí A “1” format per Laia Pujol, Carla Munné, Elena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano i Júlia Salvà. El conjunt Benjamí A “2” format per Txell Picas, Ona Picas, Sheila Fernández, Jana Torrents i Isona Anfruns.

El conjunt Aleví Nivell A format per Ivet Ashrust, Carla Díez, Núria Cano, Ada Ramírez i Berta Soriano que van executar un muntatge de 5 cèrcols van assolir la tercera posició de la seva categoria.

El conjunt Infantil Nivell A format per les següents gimnastes: Eva Buighas, Carlota Gonzàlez, Aina Ojeda, Carla Cuscó, Laura Puig i Fiona Fernández que van realitzar un muntatge amb 10 maces. I el conjunt Cadet Nivell A format per Anna Santamaria, Esther Planas, Marta Puimedon,  Marta Buhigas i Xènia Maseras amb el seu muntatge de 5 cèrcols.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.