Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Un motorista amb el permís caducat atropella una vianant a Vilanova que va creuar entre dos cotxes


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-04-2018 20:58

La vianant, de 59 anys, va quedar inconscient, i el motorista, de 28 anys, semi-inconscient

Imatge general de l'avinguda Cubelles de Vilanova. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va ser alertada divendres passat al migdia d'un atropellament a l’Avinguda de Cubelles amb el carrer Doctor Fleming. Diverses trucades de ciutadans i des del 112 avisaven de l'accident, fruit del qual una vianant, de 59 anys, va quedar inconscient, i el motorista, de 28 anys, semi-inconscient.

A causa del sinistre, es van mobilitzar dues ambulàncies i un camió de bombers i es van haver de tallar els carrers Dr. Fleming a l’alçada de Pelegrí Ballester i Av. Cubelles a l’alçada del carrer Pare Garí, per desviar el trànsit.

Segons testimonis, l'accident s'ha produït quan la vianant ha creuat el carrer sortint entre dos vehicles, a l'alçada del nº 32, en sentit muntanya, i el motorista ha volgut esquivar-la, caient al terra. Tot sembla indicar que en la caiguda, la moto ha arrossegat la senyora, que s’ha colpejat amb el terra.

Els dos implicats són traslladats a l’hospital de Sant Camil, la motocicleta és retirada i traslladada a dependències policials. Segons DGT, el motorista no disposa de permís de conduir vigent per pèrdua de vigència.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.