Vegueria del Penedès

PFI – PTT

Derian Revollo, alumne de Sant Pere de Ribes, guanya el tercer premi del Concurs Gastronòmic de Cambrils


Redacció Sant Pere de Ribes

24-04-2018 16:43

Els participants van preparar les receptes de Romesco de peix i Torradetes de Santa Teresa

Derian Revollo, alumne de Sant Pere de Ribes, guanya el tercer premi del Concurs Gastronòmic de Cambrils. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres 13 d’abril l’alumne Derian Revollo, del curs d’auxiliar d’hoteleria de la modalitat PFI – PTT que està portant a terme l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, mitjançant conveni amb el Departament d’Ensenyament i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va guanyar el tercer premi del Concurs Gastronòmic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. L’objectiu d’aquest concurs és que els alumnes posin en pràctica els coneixements que adquireixen en el programa de qualificació professional.

Els cinc concursants finalistes seleccionats per participar a la competició van presentar escrites les receptes demanades a la convocatòria d’enguany on s’especificava un plat únic de romesco de peix i, per a les postres, torradetes de Santa Teresa. El mateix dia del concurs, van elaborar les dues receptes i les van presentar davant del jurat fent una breu explicació sobre l’elaboració dels plats.

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) en modalitat Pla de Transició al Treball (PTT) s’adrecen a joves entre 16 i 21 anys que finalitzen l’etapa de l’ensenyament secundari obligatori sense haver obtingut el graduat en l’ESO. A Sant Pere de Ribes té dos perfils professionals formatius: Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic i Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració. Els espais on es realitza la formació està situat a l’edifici “Aulari Blanc” de Sant Pere de Ribes i el perfil d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració realitza la seva Formació Professional a la cuina de la finca Mas Solers. Els cursos tenen una durada d’un any acadèmic, de setembre a juny, incloses 180 hores de Formació en Centres de Treball FCT (pràctiques en empreses).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.