El s14 del SEL Vilanova es proclama campió de tercera catalana

El s14 del SEL Vilanova es proclama campió de tercera catalana. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

S14: FINAL DE TERCERA CATALANA

SELVNG 38 – RC TORROELLA 24

La Sínia Batadet va ser dissabte passat l’escenari de la final de tercera catalana entre el RC Torroella i el SELVNG, els dos millors equips de la fase regular que en els enfrontaments previs van protagonitzar partits intensos i igualats, cosa que també va passar aquest dissabte. Els joves entrenats per Monedero-Quindós-Santos van aconseguir posar-se dinou punts per davant en el marcador gràcies al seu joc, però en els darrers minuts del primer temps els de l’Alt Empordà van aconseguir retallar la distància a cinc punts, i l’emoció de l’encontre es va multiplicar. Així, al segon temps, i tot i mantenir-se per davant en el marcador els vilanovins, els visitants van saber respondre el seu joc i acostar-se amb perill i efectivitat a la zona de marca local, garantint-se en tot moment l’emoció fins el xiulet final que permeté els vilanovins aconseguir la victòria.

Un cop finalitzat el matx, i enmig de la plena sintonia entre representants i jugadors d’ambdós Clubs, la regidora d’Esports Sr. Blanca Albà va lliurar en presència de representants de la Federació Catalana de Rugby els respectius trofeus de campió i subcampió de la classificació.

S16: RC L’HOSPITALET 24 – SELVNG 29

La tornada del partit per al cinquè i sisè lloc de la classificació de la lliga es preveia complicada per als joves del SELVNG. En primer lloc, per l’estret marge de la victòria aconseguida a la Sínia Batadet la setmana anterior, i en segon lloc pel fet de desplaçar-se a la Feixa Llarga amb només catorze jugadors. Amb tot, els de blau cel van avançar-se en el marcador amb un assaig transformat i un cop de càstig, però els de l’Hospitalet van aconseguir empatar el partit al descans (17-17). A la represa, els locals van aconseguir passar per davant gràcies a un assaig, però els joves entrenats per Ulisses Solé, com a la Sínia Batadet fa vuit dies, van saber sobreposar-se a les circumstàncies i a la manca de banqueta, i no només van aconseguir empatar el matx sinó que en els darrers minuts van sumar un darrer assaig que els permeté endur-se el partit.