Vegueria del Penedès

POSTOBLIGATORI

Vilanova reivindica la seva capitalitat educativa amb la fira Zona E (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-04-2018 21:11

Aquesta fira d'ensenyament postobligatori té com a propòsit que totes les persones interessades en formar-se puguin conèixer l'oferta formativa existent al Garraf

Vilanova reivindica la seva capitalitat educativa amb la fira Zona E. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fira Zona E, aparador de l'oferta educativa postobligatòria la nostra comarca, arriba a la seva vuitena edició avui dimecres i demà dijous.

"Zona Educació. Sortides Educatives i Professionals del Garraf 2018" s'ubica a la Plaça de Soler i Carbonell, i està organitzada des de la Regidoria d'Educació i Ocupació a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball, juntament amb una comissió una comissió formada per representants de diferents centres educatius i serveis implicats.

L'alcaldessa Neus Lloveras i la segona tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació Glòria Garcia han acompanyat aquest migdia els convidats a l'acte d'inauguració: Mercè Garau, directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; Santiago Gassó, vicerector de Política Acadèmica de la UPC; Frederic Vilà, director de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú; Jordi Granel, coordinador territorial d'Ensenyaments Professionals; Paqui Carrasquilla, regidora d'Educació de Sant Pere de Ribes, i els inspectors d'Educació de la zona Elisabeth Aznar, Jordi Albet i Lluís Miquel Gràcia.

Tots ells han fet una visita comentada pels estands ubicats a la plaça, tot fent entrega de diplomes de participació als centres educatius, organismes i resta d'entitats que formen part de la Fira.

Aquesta fira d'ensenyament postobligatori (a partir de l'ESO), d'abast comarcal, té com a propòsit que totes les persones interessades en formar-se puguin conèixer l'oferta formativa existent al Garraf (batxillerats, cicles formatius, programes de formació i inserció, estudis de música, formació d'adults....). és per això que ofereix també un servei d'informació i orientació educativa d'atenció personal per ajudar tothom que vulgui estudiar en la decisió de fixar els seus itineraris formatius.

Tal i com ja destacava en la presentació de la Fira l'alcaldessa, "Vilanova i la Geltrú és una ciutat que aposta per la formació, tenim una oferta formativa molt variada, que és un dels potencials de la nostra ciutat, i per tant és un encert i una necessitat oferir un espai on mostrar aquesta oferta".

Els horaris de la Fira Zona E, són dimecres 25 de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i dijous 26 d'abril, de 9 a 14 h. Hi ha estands de la majoria de centres educatius, organismes i entitats que ofereixen tot tipus de formació a la comarca del Garraf, amb un total de 26 expositors.
A banda de la fira pròpiament dita, les activitats inclouen tres xerrades complementàries: "Accés a la universitat", "Orienta't en família", i la darrera, "Què té sortida pel meu/va fill/a?", que es farà dijous 26 a les 18 h a l'IMET.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.