Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Martí Zapater continuarà un any més a l'Olímpic


CE Noia Sant Sadurní d'Anoia

02-05-2018 10:15

Martí Zapater. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jove porter Martí Zapater continuarà, un any més, defensant la porteria de l’Olímpic de l’Ateneu. Amb el primer equip del Noia Freixenet ha disputat 9 partits d’Ok Lliga i un de competició europea.

El vilanoví s’ha mostrat molt content per la renovació renovació, assegura que «sempre ha sigut la primera opció per seguir en el meu futur» i desitja «acabar aquesta temporada de la millor manera possible i encarar la següent amb moltes ganes i nous objectius”.

Zapater va arribar a la Capital del Cava l’estiu passat, provinent del Moritz Vendrell. Va iniciar la seva trajectòria esportiva als tres anys amb el SAMA de Vilanova i la Geltrú i, als sis, va començar a jugar com a porter al CP Vilanova. Abans d’arribar al Noia Freixenet va passar per les categories formatives del Moritz Vendrell, on va debutar a l’Ok Lliga, i amb qui va disputar campionats de Catalunya i d’Espanya.

A nivell de seleccions, Zapater ha disputat dos campionats d’Europa sub17 amb la selecció espanyola, així com també ha jugat amb la selecció catalana sub16 i la Barcelona sud.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.