Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

Txarango, Zoo i SFDK, caps de cartell del Tingladu 2018


ACN Vilanova i la Geltrú

04-05-2018 22:05

El cartell reuneix una vintena de grups sota el lema ‘Adoctrina’t’

El cantant de Txarango, Alguer Miquel, al Poble Espanyol, el 12 de maig del 2017 . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els grups Txarango, Zoo i SFDK encapçalen el cartell del Tingladu 2018, que se celebrarà al Parc de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú del 19 al 22 de juliol. L’onzena edició del festival gira entorn l’eslògan ‘Adoctrina’t’, amb l’objectiu de “llançar una reflexió sobre la llibertat d’expressió i els atacs a l’escola catalana”, segons assegura l’entitat Can Pistraus, organitzadora de l’esdeveniment. La resta del cartell el completen els artistes catalans Xavi Sarrià, Gertrudis, Joan Miquel Oliver, La iaia, Pau Vallvé, Judit Nedermann, Pupil•les, Copa Lotus, Ovidi 4, Intana, Caritat Humana, Ju, Miquel del Roig, la Sidral Brass Band i el raper Valtònyc. Pel que fa a les formacions de fora de Catalunya, a banda dels andalusos SFDK, el Tingladu també ha confirmat l’actuació dels madrilenys Jardín de la Croix.

El cartell del Tingladu 2018 s’ha donat a conèixer aquest divendres al vespre durant els concerts de presentació que Can Pistraus ha organitzat a diverses places de Vilanova. La presentació ha comptat amb un missatge del conseller de Cultura destituït Lluís Puig, enregistrat des de Brussel•les, alhora que s’ha fet pública la cançó ‘Adoctrina’t’ amb què es promocionarà el festival. Can Pistraus apunta que l’eslògan del festival és una manera de “desarmar el discurs dels grans poders de l’estat espanyol amb ironia i humor”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.