Vegueria del Penedès

FUTBOL

Aquest Sitges no descarta res


Toni Muñoz Sitges

09-05-2018 16:37

L’equip de Rafa Porras goleja al Hortonenc a domicili pensant ja en el seu proper rival el Cubelles

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hortonenc 1 – UE Sitges 4

El Sitges es torna a retrobar amb el triomf guanyant a un Hortonenc amb l’aigua al coll i lluitant per no perdre la categoria, tot en un partit controlat des dels primers minuts per l’equip sitgetà que amb aquets tres punts sumats segueix amb opcions tot i dependre d’un segon i un tercer, una victòria davant el Cubelles els deixaria amb el camí obert  però depenent d’una ensopegada de la Joventut Ribetana, faltant dos partits per acabar tot rebent al Municipal al Montserrat Igualada jugant el darrer al camp del Riudebitlles, amb la necessitat de sumar tots els punts disputats, una derrota davant el Cubelles deixaria als d’en Xavi Hereu depenent més que mai en ells mateixos, l’empat beneficiaria a l’equip de la Joventut Ribetana que pràcticament ho tindria fet.

El partit

El gol de Pepe al primer quart d’hora donava la tranquil·litat necessària a l’equip sitgetà per anar portant el control del matx, posant el segon en Jonatan Durango al 36 escurçant diferencies un minut després els de Sant Llorens d’Hortons el 1-2, posant però de nou Jonathan Durango al minut 43 donava més diferencia amb el 3-1, a la represa el Sitges va seguir amb la mateixa tònica gaudint d’ocasions per haver aconseguit una victòria molt més amplia el quart i definitiu, el feia Albert Barberà al minut 93. D’aquesta manera sumar els tres punts davant un Hortonenc molt necessitat. 

Fitxa tècnica

UE Sitges: Javi Dorado, Pablo, Carrasco, Xavi Rodríguez, (Ferran 57) Alex Pérez, (Raul 68) Pepe, Albert Barberà, Idris, (Marc Martínez 60) Bernat, (Candel 82) Jonathan Durango, (Albert Durango 82) i Enric Bono.

El proper partit

El Sitges rep aquest dissabte a partir de les 17’30 al Cubelles, un enfrontament que pot decidir quin dels tres equips candidats Cubelles, Juve i Sitges acabar segon.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.