Vegueria del Penedès

USURPACIÓ

Denunciats a Vilanova per un intent d'ocupació il·legal d'un habitatge al carrer de l'Aigua


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-05-2018 10:27

Els agents van localitzar els dos homes dins un turisme aparcat als voltants i se'ls va requisar tornavisos, claus angleses, magneto tèrmics, panys amb claus i fulls de serra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va denunciar la matinada de dimecres a dijous dos homes per un intent d'ocupació il·legal d'un habitatge al carrer de l'Aigua. Els fets van tenir lloc a les 03.41 hores, quan la Policia Local va denunciar dos homes per un presumpte delicte d'intent d'usurpació d'habitatge d'una casa del carrer de l'Aigua, la porta de la qual havia estat forçada.

Els agents van localitzar els dos homes dins un turisme aparcat als voltants i se'ls va requisar tornavisos, claus angleses, magneto tèrmics, panys amb claus i fulls de serra. També se'ls va decomissar una bossa amb 0,8 grams de marihuana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.