Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

La policia de Vilanova denuncia cinc conductors en una nit per conduir ebris


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-05-2018 10:32

Durant la matinada de divendres a dissabte, la Policia Local va denunciar cinc homes d'entre 22 i 49 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia de Vilanova ha denunciat en una nit cinc conductors per conduir ebris. Durant la matinada de divendres a dissabte, la Policia Local va denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a cinc persones per conduir sota els efectes de l'alcohol.

- A les 00.53 hores a la rambla de Josep Antoni Vidal. Un home de 37 anys per un conduir amb una taxa que superava gairebé el doble del permès.

- A les 02.26 hores a la rambla Principal. Un home de 49 anys per conduir amb una taxa que gairebé superava el doble del permès.

- A les 04.54 hores a l'avinguda del Penedès. Un home de 40 anys, per conduir amb una taxa que superava gairebé el doble del permès.

- A les 05.28 hores al carrer de Menéndez y Pelayo. Un home de 22 anys per conduir superant en més del doble el límit permès d'alcohol en sang.

- A les 05.51 hores al carrer de Menéndez y Pelayo. Un home de 27 anys per conduir superant en més del doble la taxa permesa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.