Vegueria del Penedès

DE L’11 AL 20 DE MAIG

L’Ajuntament de Sitges s’incorpora a la Setmana de la Malvasia


Redacció Sitges

10-05-2018 18:48

Aquesta activitat coincideix amb el recent atorgament de la medalla d’or de l’Acadèmia Tastavins al Blanc Subur de l’Hospital de Sitges, distingit d’aquesta manera com a millor vi blanc jove de l’any 2017

L’Ajuntament de Sitges s’incorpora a la Setmana de la Malvasia. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges viu, de l’11 al 20 de maig, la sisena edició de la Setmana de la Malvasia. Durant aquests dies, hi haurà tastos de vins, tapes i menús especials relacionats amb la malvasia a diferents establiments de la vila. Un fet que vol seguir reivindicant varietat de raïm d’origen medieval i arrelada Sitges, des de fa més de set segles.

La principal novetat d’enguany és la implicació de l’Ajuntament de Sitges en l’organització de la Setmana de la Malvasia. Com ha comentat aquest dimecres en l’acte de presentació la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, “sempre hem volgut defensar el patrimoni de Sitges i la malvasia hi forma part. La possibilitat i gran oportunitat de poder-lo combinar amb turisme és una bona eina per poder-lo difondre arreu”.

Joan Anton Matas, president de Gremi d’Hostaleria de Sitges, ha agraït a l’Ajuntament “haver-se integrat en aquesta activitat, posat que això ajudarà molt a donar-li un major impuls”.

La Setmana de la Malvasia coincideix amb el premi atorgat per l’acadèmia Tastavins al Blanc Subur de l’Hospital de Sitges, que ha rebut la medalla d’or que el distingeix com a millor vi blanc jove de l’any 2017. Javier Esteras, director general de la Fundació de l’Hospital, ha recordat que “aquest premi remarca la gran feina duta a terme en els darrers anys i que ha ajudat en aquest posicionament”.

Per la seva banda, Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, ha destacat que “al Penedès tenim una gran riquesa i varietat que hem d’aprofitar i reivindicar”. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.