Vegueria del Penedès

ARQUEOLOGIA

Comencen les primeres prospeccions amb georadar al jaciment iber de les Masies de Sant Miquel


Redacció Banyeres del Penedès

14-05-2018 23:23

La iniciativa està impulsada per la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Banyeres del Penedès

Comencen les primeres prospeccions amb georadar al jaciment iber de les Masies de Sant Miquel. Ajuntament de Banyeres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès es continua treballant per tal de saber tot allò que oculta encara el jaciment iber de Les Masies de Sant Miquel.

Després de mantenir reunions amb els propietaris dels terrenys i la Universitat de Barcelona, aquesta ja ha començat les primeres prospeccions a través de georadar aquesta setmana.

L'objectiu d'aquestes prospeccions és poder disposar d'una radiografia del terreny que indicarà on es troben construccions, estructura, murs i restes d'eines, metall i ceràmica que encara no hagin estat descoberts.

Amb tot allò que es trobi, la Universitat de Barcelona ho catalogarà, identificarà i informarà l'Ajuntament, el qual rebrà un document amb l'inventari detallat de totes les troballes.

Així mateix, l'Ajuntament de Banyeres juntament amb els Serveis Territorials d'Arqueologia de la Generalitat de Catalunya, preveuen realitzar ben aviat reunions a tres bandes entre la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Barcelona i el consistori, per tal de preveure nous plans de futur i trajectòria del poblat Iber.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.